Over Ons

Mega Tent Hire BV verzorgt tijdelijk onderdak voor de meest uiteenlopende festivals, bedrijfspresentaties, (jubileum)feesten, shows, concerten en evenementen. Onze tenten staan onder andere op Lowlands, Pinkpop, Appelpop, Dance Valley, Mysteryland, Defcon-One, Het Mega Piraten Festijn, Vrienden van Amstel Live, in de Efteling en circussen door heel Europa.

Bij een evenement dient alles tot in perfectie geregeld te zijn. Onze doelstelling is ervoor te zorgen dat u kunt terugkijken op een geslaagd evenement dat gehouden is. Wij denken daarover graag met u mee. Of het nu gaat om een membraantent van 100 m2 of een festivaltent van 6.000 m2.

Al onze tenten zijn voorzien van statische berekeningen, Tentboeken volgens NEN-EN 13782 en/of Duitse TÜV bouwboeken volgens DIN-EN 13782. Ook worden alle tenten van Mega Tent Hire BV gebouwd volgens de norm 8020-41 Brand(veiligheid) van tenten.

Op alle tenten waar de masten naar buiten doorsteken kunnen optioneel daklampen geplaatst worden die de tent en het terrein aanlichten. Vloerdelen, nood/werklicht, nooduitgangbordjes of complete (nood)stroompakketten kunnen ook zonder onze tenten geleverd worden, deze kunnen wij ook voor u installeren en aansluiten.

Wij kunnen uw project ook technisch begeleiden, tekeningen en berekeningen maken. Ook behoort het tot de mogelijkheden om tijdens uw evenement medewerkers van Mega Tent Hire BV stand-by te hebben.

Een tent laten maken naar uw eigen technische specificaties en kleuren behoort eveneens tot de mogelijkheden.